DreamBelievers 

De DreamBelievers ondersteunen vanuit hun bevlogenheid en passie onze initiatieven door hun talenten en netwerk in te zetten. Sluit je aan bij onze DK Community. Laat je inspireren en wordt onderdeel van onze beweging. Leef mee, draag bij en deel. 

Wauw, wat mooi dat je in ons gelooft. Welkom Believer. Je herkent het verlangen dat in ieder van ons zit, maar niet altijd de ruimte krijgt, namelijk; het leven van je droom. Jouw talent of netwerk kan voor een ander de sleutel zijn naar deze andere werkelijkheid.  

Een kans om een kant van jezelf in te brengen die voor jou heel natuurlijk is maar voor een ander van grote waarde. Stap in onze community!

Wellicht heb je al een uitgewerkt plan of begin je net met een idee. Stichting Dreamkeeper biedt zowel persoonlijke ontwikkeling, begeleiding en financiële ondersteuning bij het realiseren van jouw droom. Deel je briljante idee, dan dromen wij met je mee.  

Samen creëren we een wereld van verbinding. Een waar ieder zijn of haar vreugde leeft.

Wat maakt mij een DreamBeliever? 

Je gaat helemaal aan van het verhaal achter Dreamkeeper. Je voelt een enthousiasme in jezelf wakker worden om deze beweging te ondersteunen. Je wilt hier onderdeel van uitmaken en je vraagt jezelf af: hoe kan ik bijdragen? 

Verras ons met je netwerk, je (verborgen) talenten en je creatieve ideeën! 

Ok! Maar wat levert het op?

Je maakt onderdeel uit van onze community. Laat je inspireren door de mooie verhalen, leef mee met onze DreamCreators en help ze hun dromen te leven. Neem deel aan onze Dreamkeeper events en wellicht breng jij op een dag jouw droom in! 

Over Ons

Stichting Dreamkeeper verwezenlijkt dromen. Lever je bijdrage door te doen waar je blij van wordt en samen creëren we een wereld beyond imagination. 

Pagina's

DreamCreators

DreamFunders

DreamBelievers

Doneren

Over Dreamkeeper

Contact

Contact

Stichting Dreamkeeper

Koningsweg 29D
3762 EA Soest

info@stichtingdreamkeeper.nl

Copyright © 2024