Over Dreamkeeper

Iedereen zoekt naar zijn of haar bijdrage aan de wereld. Het geeft een diep gevoel van vervulling om van betekenis te zijn en te doen waarvoor je hier kwam.

Iedereen zoekt naar zijn of haar bijdrage aan de wereld. Het geeft een diep gevoel van vervulling om van betekenis te zijn en te doen waarvoor je hier kwam. Wanneer je gehoor geeft aan de wijsheid van je hart, wijst deze je de weg naar waar je de meeste vreugde in ervaart. Datgene waar je vreugde in vindt, geeft je de grootste vervulling in het leven.  

We moedigen mensen aan hun eigen waarheid te vinden en deze vervolgens uit te dragen vanuit het geloof en vertrouwen dat jouw bijdrage aan een andere wereld van wezenlijk belang is. Gaan staan voor je eigen waarheid en de moed hebben om verantwoordelijkheid te nemen voor je inzet en creatie. 

In het delen van jezelf met de ander ontstaat een verbinding waar de kracht van samen door het vermenigvuldigen van kwaliteiten elkaar ondersteunt en naar een hoger plan brengt. Door de ander zijn of haar vreugde te gunnen en te ondersteunen, ontvang je ook je eigen vreugde. Samen bouwen we een netwerk waarin ieder bijdraagt, elkaar aanvult en aanmoedigt.  

Overvloed begint met het delen van jezelf. 

 

‘Alles waar je naar verlangt zal je gegeven worden. Verlang er daarom naar dat je de wijsheid bezit om het beste en het hoogste te verlangen.’ 

Het team

Binnen DK is een gepassioneerd team van 10 mensen werkzaam in de opstartende fase, omdat we nu al voorzien dat we in korte termijn gaan groeien staan we open voor enthousiaste mensen die graag willen bijdragen aan Dreamkeeper.  

Over Ons

Stichting Dreamkeeper verwezenlijkt dromen. Lever je bijdrage door te doen waar je blij van wordt en samen creëren we een wereld beyond imagination. 

Pagina's

DreamCreators

DreamFunders

DreamBelievers

Doneren

Over Dreamkeeper

Contact

Contact

Stichting Dreamkeeper

Koningsweg 29D
3762 EA Soest

info@stichtingdreamkeeper.nl

Copyright © 2024