DreamFunder  

Dag weldoener! Wat fantastisch dat jij je geld wilt investeren in het creëren van een andere wereld. Je herkent de idealen van onze DreamCreators en ondersteund deze.  

Wellicht heb je al veel ervaring met doneren/bijdragen of is dit je eerste stap in de wereld van filantropie? In beide gevallen ben je van harte welkom. Wil je structureel investeren in onze beweging dan denken wij graag mee wat passend is.  

Wat maakt mij een DreamFunder? 

Stap voor stap creëren we een nieuwe wereld waarin mensen leven vanuit hun talenten en vreugde in verbinding met zichzelf en de wereld om zich heen. Wij geloven dat een DreamCreator en Dreamfunder elkaar aanvullen en in het proces van creatie beide hun vervulling vinden.  

Onze DreamFunders dragen direct bij aan het realiseren van dromen door een financiële bijdrage te leveren aan onze stichting. Dit kunnen zowel eenmalige als structurele donaties en investeringen zijn.  

Dreamkeeper verwezenlijkt dromen

Ok! Maar wat levert het op?

Vervulling op de eerste plaats. Je levert jouw bijdrage aan een beweging waarin we vanuit het hart leven. Waarin ieder kan doen waarvoor je hier bedoeld bent te zijn. Samen kunnen we meer dan een. Laten we de krachten bundelen en samen iets prachtigs creëren.  

Stichting Dreamkeeper heeft de ANBI-status, dat betekent dat jij belastingvrij investeert. Lees hier meer over op onze ANBI pagina. (link naar anbi pagina) Wil jij anoniem doneren of liever bijdragen via crypto, dan kan dit ook via onze bitcoin wallet (link – dennis weet hiervan). 

We houden je op de hoogte van de status van onze projecten en je bent natuurlijke vaste gast op alle events die we organiseren. Welkom in onze community!  

 

Over Ons

Stichting Dreamkeeper verwezenlijkt dromen. Lever je bijdrage door te doen waar je blij van wordt en samen creëren we een wereld beyond imagination. 

Pagina's

DreamCreators

DreamFunders

DreamBelievers

Doneren

Over Dreamkeeper

Contact

Contact

Stichting Dreamkeeper

Koningsweg 29D
3762 EA Soest

info@stichtingdreamkeeper.nl

Copyright © 2024