DreamCreators  

Dag Dromer, wat goed dat je hier bent. Je eerste stap is gezet. Iedereen wilt toch zijn droom leven? Wij moedigen je aan om je droom te verwezenlijken!  

Wellicht heb je al een uitgewerkt plan of begin je net met een idee. Stichting Dreamkeeper biedt zowel persoonlijke ontwikkeling, begeleiding en financiële ondersteuning bij het realiseren van jouw droom. Deel je briljante idee, dan dromen wij met je mee.  

‘Alles waar je naar verlangt zal je gegeven worden. Verlang er daarom naar dat je de wijsheid bezit om het beste en het hoogste te verlangen.’ 

Wat maakt mij een DreamCreator? 

Het allerbelangrijkste is dat jouw droom bijdraagt aan je eigen vreugde die voortkomt vanuit een diepere vervulling. Oftewel: het leven waarvoor je hier bedoeld bent te zijn.  

Vanuit jouw vermogen om nieuwe mogelijkheden te zien neem je je verantwoordelijkheid om een andere wereld te creëren waarin we in harmonie en respect samenleven met elkaar en de natuur. Wij geloven erin dat deze wereld bij jezelf begint, maar in gezamenlijkheid wordt bekrachtigd.  

 Wij nodigen je uit om een vrije denker te zijn en groots te dromen.  

Ok! Maar hoe groots mag dat zijn dan?

Groots dromen is durven kiezen voor waar jij blij van wordt. 

Dit kan het volgen van een opleiding zijn die door omstandigheden niet haalbaar zou zijn. Een passie die je ruimte wil geven, omdat dat is wat je het liefste doet. Doen vanuit idealen en talent in plaats van structuren en verwachtingen.  

Volg die opleiding en ontwikkel jezelf. Wordt die buurtbakker. Begin met die kleinschalige biologische boerderij. Start dat buurthuis.  

Alles is mogelijk. 

Over Ons

Stichting Dreamkeeper verwezenlijkt dromen. Lever je bijdrage door te doen waar je blij van wordt en samen creëren we een wereld beyond imagination. 

Pagina's

DreamCreators

DreamFunders

DreamBelievers

Doneren

Over Dreamkeeper

Contact

Contact

Stichting Dreamkeeper

Koningsweg 29D
3762 EA Soest

info@stichtingdreamkeeper.nl

Copyright © 2024